Välkommen till en fullmatad dag med massor av inspiration och kunskap om energieffektivisering!

Datum: Onsdagen den 29 November 2023
Tid: Klockan 08.30 – 16.30
Plats: Brygghuset konferens, Norrtullsgatan 12 N, Stockholm
Kostnad: 450 kr exkl. moms för medlemmar i nätverken och 750 kr för övriga

”Varmt välkommen till Energimyndighetens nätverk BeBo och Beloks resultatkonferens! Här presenteras det senaste inom teknik, innovation och hållbarhetsstrategier inom energieffektivisering, med fokus på frågor som rör både flerbostadshus och lokaler inom temat resurseffektiv och smart bebyggelse.

Under dagen kommer det att bli djupdykningar i några av de olika projekt och innovationsupphandlingar som nätverken arbetar med och där du som deltagare kommer att få ta del av de senaste resultaten inom högaktuella ämnen. Utöver presentationer blir det paneldiskussioner med experter och inspirerande talare, som delar med sig av sina tankar och perspektiv, och du får möjlighet till erfarenhetsutbyte med kollegor i branschen.

Konferensen riktar sig till dig som arbetar med såväl resurseffektiv bebyggelse i ett större perspektiv, som energieffektivisering av enstaka fastigheter eller mindre bestånd av fastigheter (både flerbostadshus och lokaler). Vi välkomnar fastighetsägare, byggföretag, energibolag, energiansvariga, konsulter och alla övriga intresserade av området.

Varmt välkommen med din anmälan senast 21 november”!

Program och anmälan

> Klicka här för att dela inbjudan till vänner och kollegor i branschen!


Läs mer om:
BeBo – Energimyndighetens nätverk för energieffektiva flerbostadshus
Belok – Energimyndighetens nätverk för energieffektiva lokaler

Comments are closed.