Delta i EU-projekt – kunskap, inspiration och matchmaking

Delta i EU-projekt – kunskap, inspiration och matchmaking

E2B2 är det största forsknings- och innovationsprogrammet hittills inom området energieffektivt byggande och boende. Här arbetar forskare och samhällsaktörer tillsammans med att ta fram kunskap, metoder och verktyg för effektivare energianvändning och för att utveckla byggandet och boendet i samhället.

”Nu kan du få få hjälp på vägen för att delta i ett EU-projekt. Vi två tillfällen lotsar vi dig genom EU-djungeln och ger dig massor av tips och inspiration. Du får även möjlighet att träffa potentiella projektpartners.

#1 Inspiration och tips på vägen mot ett EU-projekt

Tid: 16 november kl. 09.00-11.30
Plats: webbinarium

Vid det första webbinariet får du kunskap om hur det är att skriva en ansökan och hur det kan vara att jobba i ett EU-projekt. Du får en större insikt om vilka möjligheter europeiska samverkansprojekt öppnar upp. Du som vill få mer individuellt anpassad rådgivning har även möjlighet att boka in ett coachningstillfälle.

#2 Matchmaking, nytta och möjligheter med EU-projekt

Tid: 3 december kl. 09.00-12.00
Plats: webbinarium

Under det andra webbinariet fokuserar vi på området för energi- och resurseffektiv bebyggelse inom europeiska forskningsprogram. Deltagare i EU-projekt delar med sig av sina kunskaper. Under webbinariets andra del får du möjlighet att diskutera gemensamma intressen, projektidéer och vidare samarbeten utifrån tematiska områden och aktuella utlysningar”.

Här finner du mer information och kan göra anmälan.

 

Besök hemsidan.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.